Tuesday, 13 December 2011

trip ke bukit cerakah {hooligans PART ONE}

assalamualaikum,,
 tanggal isnin 12.12.2011
ha. amacma,, antex x date,, silap lol!
patotnye pegi nieyh taon depan tao x!!!
haha
tapi benda da jdik an,, wkakaka
tapi ape pon yang berlaku,,
ak rase bersyukur cgat2 cuz dpat kenal budak2 yang ak sayang 
selame 5 tahun ak duduk dalam kelas arif yang lebih dikenali dengan hooligans group..
macam2 kenangan yang ak dapat,
pahit manis semue ade la aku ase bab uh la aku tittle kan blog nieyh
~pasal hidup-pasal jiwa-pasal rasa-pahit manis=memory line~
haha!
korang ader
of coz la ader an..
hari yang sangat seronok 
at the same time kompom ade dalam dri 26 manusia 
nieyh ,,
sedih menyelubungi hati masing2,, namun apekan daya..
setiap pertemuan itu ader perpisahannya!
oi!
dengar cnie kayh!
walao ape pon yang jdi
biar pisah sekolah
ikatan 2 jangan la berani nak pisah2 kan!
tao x erti makna kata sebutan SAYANG SAHABAT TUH!
wadeekkk!
hope2 la x penat lidah nk bace blog and segale macam yang saiya update kayh
semue untok tatapan umum
haha
tiada penentuan garis umor kayh!
wacha!
be ready 4 your PICTURES!
ONE
TWO
THREE
TADAAAAAAAAAAAAAAAAAA
5 HOOLIGANS
PRESENTS YOU!




Saturday, 10 December 2011

KENANGAN FORM3 :)

ASSALAMUALAIKUM .. HEHE
 disebabkan ak da habes sekolah,, so byk la pic2 kenangan aku,,
aku nk pst at cnie,
 he dengan budak2 dari SEKOLAH MENENGAH KEBANGSAAN BANDAR SUNWAY
...
renung2kan dan selamat beramal :)













miera edora-fatiqah-azliha

hanis-miera-fatiqah-azliha

cigu ain-cikgu shairah

azimah-mastura

rabiatul-nabilah-idayu-alin-afyra

miera-fatiqah-azliha


musuh
once be friend

alyn-afyra

bluurrr???

azliha-naru-pyqah

miera-fatiqah-naru-pyqah

pavithra-santhirika

neeva-mastura

hanis-mira-fatiqah-anisha


time kecik sume comei ag.. :)

hehe
CTODYHEARTY

BESAR KECIK CME JE,,
GEMOKKK
CTODYHEARTY

FLIGHT G MEDAN
CTODYHEARTY

BUFDAY AKU SMABOT SEKALY 4 OWANK
CHUA'-CTOD-NAD-SARA

TIME KECILL :-- SKBS

SHIMA-NADYA-AIN-BLACK
BUDAK KCIK,, NOW DYE FORM 4/3 KOTT
:)

FARAHIN-AKMA-AIN-ALIA
PASUKAN HOKI SEKOLAHHH :)


DALAM NI ADE KAK ZUHAN :)

ZAINI & FAIZ

sayang ABAH IBU EMAK AYAH - - - - -> CTODYHEARTY +,=

-FAMILY AKU-
AYAH-EMAK
ABANG-ADEK-AKU-KAKAK

-FAMILY AKU-
ABAH-IBU-AKU







ASSALAMUALAIKUM,,
terima kseh cuz spe yg like2 blog nieyh,,
hehe,,,
now,, dengan post bru,,
dengan mood :)
hehe.. alhamdulillah..
aku amat bersyukur dengan kehidupan yg ade skunk nieyh,,, walaopon kadang2 sesetengah pihak memandang ia dari susut yg negatif,, but yg paling penting,,, KAO ADER?
hhe,, gurao tao..
hwm,, name penoh ak SITI SAADIAH BINTI YUSRAN..
name panggilan yg di reka oleh EN.MOHD FADZIL{pak busu aku}- - ->ctodkentutlepotlepot
wakakakaka,, he,, alkisah,, name glamour nieyh ak dpat apbila ade suatu lagenda dri keturunan sariaman menyatakan,, time aku kcik2 ak nieyh suke kentot,, diowank yg kate la,, ak x mo ngaku lo,, :P
haha
tp2 la an,, ak nie boley dikire sebagai individu yang paling dikehendaki la dalam family,, ape shaje kesalahan pasti satu kampung dapat tao,,
bak kate owank,, contoh,, kalo ak buad hal,, kompom,, pak cik,, mak cik,, nenek,, sepupu,, senang cter,,
sri yg tue smpai yg paling junior pon boley tao kisah hidop ak,,
mwahahaha,,
hwm,, kalo nk tao,, ak ader 2 family yang berlainan,,
satu,, keluarga KANDUNG..
terdiri daripada
-YUSRAN B, MOHD SOM
-SANIAH BINTI AMAN
-MOHD RIDHUAN
-NOOR NASUHA
-SITI SAADIAH
-MOHD NIKMATULLAH
keluarga ANGKAT
-NORJANA BT.MOHD SOM
-ABD RAZAK BIN ASAI

HWM,, mereka lah yg menyempurnakan kehidupan ak sebagai khalifah dimuka bumi allah nie,, meskipun ak mempunyai 2 buah keluarga yg berbeza,, namun ak hapy cuz ak x pena sunyi dari pekikan lantang dripade ibu,, bebelan panas dripade abh,, mak aku yg sporting,, ayah aku yg garang,, abg ak yg cool,, kaka aku yg maybe ade future jd ustazah,, adik ak yg kaki tv+game..
semue 2 mendidik ak,, bukan semue owank bertuah macam ak,, ade tu yang smapi x d tempat nk mengadu,, tp ak ader,, so,,?
kite enjoy.. {ouh,,, cmm nora danish da nieyhh}
hwm,,
pictures again! :P
abdul razak bin asai
ABAH

norjana binti mohd som
IBU


NOOR NASUHA
KAKAK




KAMYYY



KAKAK SEMPAT POSE
tga interview
KURNIA

ADEQ AND CTODDYHEARTY
GDO JE
 TP SYUNK KAO LA!
KA MY LA GY
KAMY JUGA




MAK AKU LOL

SUNWAYYY.. :)

TENGAH KJE MUKE X KETAT
KALO BALEK UMAH TNOK AK X LIPAT KAEN KOMPOM
KETAT HBESS

RAJA BEBEL
ABAH :)

Thursday, 8 December 2011

SALAH SATU ANGGOTA BADAN
CTODYHEARTY
2011
assalamualaikum..
at cnie cm bese la an,, mct nk update la pape yg patot,,
nk tao npe ak ltak gmbar kaky ak yg besar nieyh,, da la cutting byk lmak plak,,
btw ka bersyukur dengan anugerah allah s.w.t
da x la ak nk yg laen..
pernah  x korang semue terfikir yang kalao lah tuhan amek balek nikmat kaky?
takot x?
ak paling hargai lah anggota badan yg ak ade skunk nieyh..
da banyak yang ak lalui dalam hidop yg penuh ranjao dan liku nieyhhh,, 
nk kate ak da puas hidop?
blomm,,
normal la,, manusie uh paling susah nk mencapai tahap kepuasan dlam ape sahaja yg mereka lakukan..
dengan kaky yang telah menampung tubuh badan ku semenjak ak merah lagi,,, ak telah mengenal erti perjalanan hidup sebagai seorang manusia,,
ak da merase ape itu pahit,, manis,, payao bagai la,,
bagaimanapun,, semue kedukaan dan kemanisan hidup itu boleh menjadikan kite sebagai individu yang lbey matang dalam melayari bahtera hidup yang penuh dengan pancaroba,,aihhh
sentap plak ak nieyh
melalui kaky kte dapat berjalan,, berlari,, untok mencapai keperluan ataopon kehendak seseorang individu,,
bergantung,,sama ada niat di haty nya baik,, ataupun sebaliknye,,
keputusan terletak pada tangan masing2..
ak pon da hbes sekolah dan bakal melangkah ke alam yg lebey dewasa,,
ase mcm nk muntah je bile nk jadi besar nieyh,,
kowank sedar x?
bila da besar,, semue berubah,,, dari hujung rambot hingga hujung kaky,, x cye cube korang bace :_=,=
a)rambut:
-time kecik mak sikat kan,, mak sapu minyak rambut,, kadang uh,,, gunting rambot pon mak dye yg handle tao!
b)muka:
-time kcik.. mak sapukan bedak baby johnson,, wangi2 pegi tadika,,, then skola
c)badan:
-mak pagi mandikan kter,, oii,, ingat ckit pengorbanan ibu bapa [same la nan ak],, dowank yg basoh berak kencing kte tao!
-belikan kte baju,, ksot,, segala bagai r,,
makan bersuap,, compom sedap,,
al maklum lah,, air tangan ibu la katekan,, hehe
tape bile dah DEWASA :
a)rambot:
-nk rebonding? curly style?blond? boley..
duet sendiri keluar!
b)muka:
-make up nk up2 date cm korea saja,, boley,,
[blussher,, compact powder,,deodorant,,] duet sendrii!
c)badan:
-haha,, budak skunk nk hot,, kne la up2 date nan style budak MAJU an,, ha,, kunk kne boo nan kwan laky kalo x pkai supra,, POM tudong x pki pashmina x d level dengan Yuna,,
boley juga,, DUET SENDIRI
-HAHA,, makanan,,
he,, kebanyakan nye kene hidop bujang terutamanya bg mereka yg da masok kampus an,, hahaha
makan la korang MAGGI CUP tiap2 arie,, kesian,,
so faham x yg ak memang syang zaman kanak2 ak,, knpe la kte x kekal remaje sampai la ke nafas yg terakhir,,
he,, but dr sudut yg laen,, unik nye ciptaan makhluk kesayangan ALLAH S.W.T ni la,, kte dapat menikmati usia tue ,,
penoh dengan kedutan,,, bdan da x lentikk,, body da ilang la 6pax nye,,
haha,,
yg paling penting,,manusia haruslah bersyukur dengan segala kurniaan yg ade kayh,,,
jangan takbur dan saling nasihat-menasihati antare satu dengan yang lain,,
moge2 ape yang ka share nan kowank dpat memberi kte satu pedoman yang dapat kte guna pkai dalam kte menjalani hiduo kte sebagai seorang perantau..
ingat sayang..
dunia nieyh  kte punye R&R je tao,, tempat kte rehat dan rawat pe yang ade dalam dri nieyh..
prepare la untok menghadapi alam dunie yang kekal abadi,,
salam sayang..
yang buruk datangnye dari saya,, yang baek dtg nye dri ALLAH ,,
wassalam
...
by: CTODYHEARTY

(PART THREE)-FIKRI-MOMENT-ALONE

x d seat =,=

jalan sowank..

cangkung pon jadikkk :)

tidor pon ade owank snap kao!
tinggi publisitinye
hehe
byak la kenangan kao masok dlam klas 5arif,, brani berhadapan dengan risko untok kematian,,
hehe,
btw,,
maybe one day,,
ktowank akan ingat at kao la nGOK!
FIKRI ABDUL AZIZ

Wednesday, 7 December 2011

(PART TWO)-----> MR .SALEY






se orang manusie tue yg kecoh cgt,, cm jalan uh,, bapak dye yg pye,,
why la bharvez? Nazhan? faez? naufal?
kan bgoz kalo kowank amai2 hempok je muke SALEYY nieyhhh..
wakakaakaka
pnjang umor kao old mannn :)

kdu trip terjumpe MAT SALEY bangang!! >_< (PART ONE))

assalamualaikum,,
haha,, time ni lak ktowank peg KDU at damansara uh,,, sonok cgat,, jumpe dak ckola len yg cm good2 je,,,,
tp pape pon memang r have fun cecangat... hhuhu
time nk blek uh ad lak owank putey ni x puas aty nan kami,, wakaka,,
peg sembang nan tok anjang kao la uncle,,,
hah,, MR.RAVINDREN pown x d kcoh mcm ko,,, 
poyo je,, ingat da pakai ,merc.. 
nk batak dpan kowank la?
ktowank ag best la! 
nek BAS SEKOLAH ^_^


NAZHAN
BERBAKAT SEBAGAI PEMANDU PELANCONG

CYUNK

AGAIN... :)

AKET MATE K BRO?
ZAFRI

FIKRI YG KESEORANGAN

POTONG TANGAN KAO

CERAMAH YG BORING,,
AK PHAM KAYHH :)
=_+

SWEETTT

MADE IN KOREA
MADE IN JAPAN
DUE2 PON BOLEY
AISHAH 

MONSTER >_<

BHARVEZ PLAY BOY KA?
HUHU... :)

-OOOOREEEEOOOO-

MENUNGKAN MASA HADAPAN 

KIRTANAH WITH HER SWEET SMILE

FARRIZAD-JOEHAN

CHAN PEI SHAN-CHUA XIU QI

NARATUL-FAJRINA

PEREMPUAN (hooligans)

AZIMAH-PYQAH

DENGAR CERAMAH?
OK LOL!

NAUFAL TENSION TNOK PIC AT BAWAH??

APE NIEYHH?
AZIMAH o BHARVEZ..

AMOIYT
NUR FAJRINA

SCANDAL? NON OF MY BUSSINESS
BHARVEZ-VEE LI

BUDAK RIBENA
FIKRI ABDUL AZIZ

FUTURE PHOTOGRAPHER
HENG VEE LI

RAMAI2 BONGEK

IZZUDDIN UH,, LALOK :p

LEE TZE MIN