Tuesday, 6 December 2011

kenangan BIRTHDAY 24-09-2011

KENANGAN BERDARAH :(

ASSALAMUALAIKUM,,
bile nk cter pasal kisah sedey,, semue owank ad,, ak pon ad gak,, sape hapy je dalam hidop die,, kompom ade yg x kne,, heh,, ak x ckap alien kayh.. :)
firstly,,,
nk ckap  die nie balak pertame ak pon x la,, tp memang la mamat ni da berjaya menguasai hati  ak,, cinte ak, 100%.. wakaka,, terer,, so nme mamat nieyh,, muhd fahmi bin abd razak,,
nk di buat an cter,, ak x tao la an pe la kne ngan kpale otak aku nieyh,, syang smpai sgop lakukan ape shje,,,tp x d blasan baek yg ak dpat,, btol ape kte owank,, kalo kte nk syang uh jgan lbey kerna takot dri sendiri yg terluke,,
aku sanggop la pertaruhkan exam trial spm ak  smte2 nk jmpe owank yg ak syang,, tiap2 mgu la  ak sgop nek   KOMUTER smate2 nk jmpe fahmi,,
ktowank da byk kaly la gdo,, cuz  tlinge ak ni da nek pnas dga cter dye dengan pom lain,,
at the end,,
satu malam,, time uh kre hubungan ak da ok cuz aemy pjok ak time maghrib uh,, janjy nk call ak an,, mase tu ak still at umah,,
hwm,, sampai isyak ak tunggu panggilan telefon dri aemy,, namun,, x d ,,
skaly ak talifon,, dye off,, perempuan yg selame ni ak anggap sahabat yg ak harap an tok jge aemy sepanjang ak x d at PRT DICKSON rupenye BaBY  famy,, huh,, dye curang,, then mereka berdue mengaku yg memang mereka da kpel sejak dr bulan 5 agi,, ak di madu,, ak bodoh cangat,, da byk ak korban kan semate 2 tok  dapatkan ruang dalam aty dye,, tp ini blasan yg ak dpat.. ble ak tye knpe,, jwapannye  simple,, NTAH,,NTAH,,NTAH,,NTAH,,NTAH,,

dlam kasih syang uh  kalo sekaly kita jujor dengan pasangan,, beribu kaly tuhan balas kbaikan kter,, mungkin ini lah yg dipanggil karma kehidupan,,
dulu ,, ak pon nakal gak an,,
mungkin ini balasan tuhan,,
namun ak redha dengan segala ketentuan yg suda sejak azali tercatat untok ak,,
satu pengalaman,, satu kisa h cinta yg amat bermakna dalam hidup ak dulu, kini, dan selamanya.. 
kenangan berdarah :(
:)